Atenționare Aquatim! Un hidrant și branșamentul – avariate de o firmă care lucra la gospodăria subterană în Buziaș

Atenționare Aquatim! Un hidrant și branșamentul – avariate de o firmă care lucra la gospodăria subterană în Buziaș

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Sâmbătă 25 aprilie, Aquatim a informat că, în mai multe zone din Buziaș, apa potabilă va fi tulbure în cursul zilei de azi și, posibil, și mâine duminică.

Aceasta se întâmplă din cauza unui incident survenit vineri după-masă la rețeaua de apă pe strada Principală: un hidrant și branșamentul respectiv au fost avariate de o firmă care lucra la gospodăria subterană. Defectul a fost izolat, echipele Aquatim lucrează la remediere și spală tronsoane de rețea. Pe durata intervenției și spălării rețelei, regimul de curgere al apei prin conducte va fi afectat prin schimbarea sensurilor și antrenarea depunerilor, ceea ce duce la creșterea turbidității apei.

Regretăm situația creată și vă asigurăm că lucrăm pentru soluționarea ei cât mai urgentă. Recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă”, este mesajul Aquatim.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați dispeceratului non-stop, la numerele de telefon: 0356-914, 0256 201 362, 0756 119 528.
Gh. M.