Atenționare Aquatim: Traian Vuia și Secaș rămân fără apă rece, dar și mai multe străzi din Timișoara

Atenționare Aquatim: Traian Vuia și Secaș rămân fără apă rece, dar și mai multe străzi din Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Miercuri, 11 septembrie, între orele 08-16, Aquatim va opri livrarea apei în localitatea Traian Vuia, iar joi, 12 septembrie, între orele 08-16, se va sista livrarea apei în localitatea Secaș, pentru efectuarea lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervoarelor și rețelelor de apă din aceste localități.

Prof. dr. ing. Ilie Vlaicu, director general Aquatim, a explicat că, joi, 12 septembrie, între orele 9-14, echipele Aquatim vor interveni pe strada Răscoala din 1907, din Timișoara, colț cu Bagdasar, și la pasajul din strada Polonă pentru remedierea unei avarii la conducta de apă rece.

Se va opri furnizarea apei reci pe străzile: Polonă, I.Slavici, Răscoala din 1907, C. Nottara, Bagdasar, Romaniței.
Vor rămane fără apă următoarele firme din Parcul Industrial Freidorf: Elba, Contitech, Kromberg, R-Coating S.R.L., depozitul Teatrului Național Timișoara.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, atenționează Aquatim.
Gh. M.