Atenționare Aquatim: Mai multe localități din Timiș rămân fără apă

Atenționare Aquatim: Mai multe localități din Timiș rămân fără apă

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim atenționează că, în vederea efectuării unor lucrări de montare hidranți, pe străzile Iris, Răchitei, Lacului, Bujorilor, Victoria, Vălișoara, Câmpiei, Strada Nouă, Monaco, în comuna Ghiroda, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare cu apă, furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 11 iunie 2020, în intervalul orar 9 – 16, pe străzile mai sus menționate.

În situația în care vor exista defecțiuni la vanele existente, ce vor impune închiderea vanei central, alimentarea cu apă va fi întreruptă în toată localitatea Ghiroda. Satul Giarmata-Vii nu va fi afectat.

Lucrarea este realizată de către Primaria localității Ghiroda.

De asemenea, în perioada 11 – 12 iunie, între orele 10 – 14, se vor efectua spălări ale rețelei de apă în localitatea Boldur. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Vineri, 12 iunie, între orele 08 – 12, se vor spăla și igieniza rețelele din localitățile Găvojdia, Jena și Lugojel.

Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută. De asemenea, pe durata spălării și la reluarea alimentării cu apă în regim normal, apa de la robinet va fi tulbure. Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, atenționează Aquatim.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *