Atenție, șoferi! Nu mai puteți circula prin intersecția de la Timișoara spre Peciu Nou

Atenție, șoferi! Nu mai puteți circula prin intersecția de la Timișoara spre Peciu Nou

Anunț important pentru șoferi făcut de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Reprezentanții instituției informează că începând de joi, 8 iulie, se schimbă modul de acces pentru șoferii care circulă în zona conexiunii DN 59 Timișoara – Moravița cu DJ 593, Timișoara – Peciu Nou.

Asta pentru că în acest punct, antreprenorul proiectului centurii de sud a Timișoarei amenajează un nod rutier și un pasaj peste drumul național, iar pentru continuarea lucrărilor sunt necesare restricții de circulație.

Astfel, participanții la trafic care circulă pe DJ 593 dinspre Peciu Nou și vor să se deplaseze către Timișoara pe DN 59, trebuie să vireze la dreapta spre comuna Șag și să folosească sensul giratoriu nou realizat ca punct de întoarcere spre Timișoara. Pentru participanții la trafic care circulă dinspre Moravița și vor să intre pe DJ 593 către Peciu Nou, se va folosi ca punct de întoarcere sensul giratoriu de la zona industrială (Auchan)”, a transmis DRDP Timișoara.

Conform reprezentanților instituției, pentru că intersecția de la Timișoara spre Peciu Nou este un punct periculos din punctul de vedere al accidentelor de circulație, antreprenorul lucrării de la varianta de ocolire Timișoara Sud, Tirrena Scavi, va monta, joi, parapete de beton, sistemele fiind semnalizate conform cu legislația în vigoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *