Atacul tanarului drogat din Faget, care a ucis doi oameni, reconstituit Video

Atacul tanarului drogat din Faget, care a ucis doi oameni, reconstituit Video

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
ionel boldea

Autorul atacului sângeros din zona orașului Făget, de săptămâna trecută, în urma căruia a ucis doi soți, iar pe alte patru persoane le-a rănit, s-a reîntors la locul faptelor.

Ionel Boldea, tânărul drogat în vârstă de 32 de ani, însoțit de zeci de polițiști și de criminaliști, au putut fi văzuți miercuri, 10 iulie, pe străzile din Făget, dar și în localitatea Temerești, scrie Lugoj Info.

Totul cu scopul de a reconstitui momentele din timpul atacului care a șocat întreaga Românie.

Vă reamintim că Ionel Boldea a luat la bătaie un doi soți care făceau mișcare într-un parc din orașul Făget, miercuri dimineața. Bărbatul de 57 de ani a murit pe loc, iar soția acestuia, de 59 de ani, și-a dat ultima suflare la spital, după câteva zile. După acest atac, Ionel Boldea s-a urcat pe bicicletă, iar pe drum până în localitatea Teremești, a mai bătut trei persoane. Ajuns în sat, tânărul a furat o mașină, cu care a lovit o altă persoană.

Joi dimineața, Ionel Boldea a fost prins de oamenii legii în apropierea locuinței sale din satul Bichigi. Ulterior, în urma analizelor efectuate, a reieșit că Ionel Boldea a consumat un cocktail de droguri.

Potrivit unor surse judiciare citate de Lugoj Info, astăzi, în timpul reconstituirii atacului, Ionel Boldea nu a putut oferi amănunte exacte, pe motiv că nu și le mai aduce aminte. Pe perioada desfășurării reconstituirii, străzile au fost închise.