Atac devastator al vicepresedintelui comisiei SRI la adresa USR-PLUS: “Barna candidatul noilor securisti!”

Atac devastator al vicepresedintelui comisiei SRI la adresa USR-PLUS: “Barna candidatul noilor securisti!”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Alianța USR-PLUS și-a anunțat candidatul pentru alegerile prezidențiale, în persoana lui Dan Barna. Teoretic, toți cei din PLUS ar fi trebuit să-și aleagă candidatul prin vot electronic și după aceea cei din alianță să decidă prezidențiabilul. Practic, conducerea alianței a ales candidatul.

“Mimarea democrației în alianța USR-PLUS. Marele anunț al USR- PLUS de azi se bate cap în cap cu termenele anunțate de aceleași partide.

Mai exact, Dacian Cioloș a anunțat, la finalul Consiliului Național al PLUS, că a fost decis ca prezidențiabilul partidului să fie ales prin vot electronic de către toți membrii formațiunii, în perioada 22-27 iulie. Ulterior vor fi negocieri cu USR pentru a decide candidatul Alianței la prezidențiale.

Numai că, astăzi, 19 iulie, înainte ca votul electronic al tuturor membrilor Plus să înceapă, aflăm că au stabilit tandemul Barna – Cioloș. Cam așa se mimează democrația în partidul domnului Cioloș.

Și când te gândești că săptămânile trecute Julien acuza jocurile politice subterane, voia o politică transparentă.

Dar asta e. Se pare că sistemul este nerăbdător și s-a decis mai repede ce candidat vrea din partea noilor securici.

Cam care va fi intrebarea lui Cioloș pentru membrii Plus? Nu e așa că vreți să fiu candidatul vostru?

Of, băieți, mai răsfirați, mai relaxați…măcar mimați cum trebuie niște alegeri. Nu e nevoie să vă inspirați de la precursorii voștri comuniști”, scrie deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa pe Facebook.