Asociația Timișoara 2021 caută voluntari

Asociația Timișoara 2021 caută voluntari

- in Locale, Social, Stiri
0

Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii face un apel pentru voluntari, în cadrul marelui proiectului IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție.

Orașul nostru se transformă, se reconstruiește. La fel ca el, și oamenii, și mentalitățile se schimbă. Timișoara 2021 are nevoie de tine! Hai să dai o mână de ajutor. Între 10 și 14 iulie, seara, e nevoie de sprijin pentru evenimentele ce vor avea loc în Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe și Piața Victoriei. Căutăm voluntari care doresc să ajute la organizare, ei vor reconstrui scenele și vor fi adevărați constructori ai acestor momente artistice”, îndeamnă TM2021.

Doritorii pot completa un formular online pe site-ul: https://forms.gle/hX1KHDkXKCVHJfVk7

În 5 iulie, de la ora 16.00, TM2021 va fi la Centrul Multifuncțional Bastion pentru IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție.

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii în parteneriat cu Sezonul Româno-Francez (partener principal) și Institutul Francez din Timișoara organizează, în perioada 10-14 iulie, evenimentul IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție, o serie de spectacole de teatru și de dans care vor sparge barierele clasicului, dar și întâlniri față în față cu artiștii.

Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Sfântu Gheorghe vor fi timp de 4 zile, scena unor momente inedite. Dansuri și jonglerii surprinzătoare, teatru experimental îi vor provoca pe timișoreni să urmărească spectacole ieșite din comun.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *