Asociaţia Suporterilor Drukeria Timişoara: campanie caritabilă pentru copiii nevoiaşi de la sat, din Timiş şi Caraş-Severin

Asociaţia Suporterilor Drukeria Timişoara: campanie caritabilă pentru copiii nevoiaşi de la sat, din Timiş şi Caraş-Severin

- in Locale, Social, Stiri
0

Asociaţia Suporterilor Drukeria Timişoara organizează o campanie caritabilă pentru copiii nevoiaşi de la sat, din Timiş şi Caraş-Severin.

“Ne propunem să aducem un zâmbet pe feţele celor lipsiţi de speranţă şi de ajutor. Anul acesta vrem să ajungem la copiii din Grabaţ, judeţul Timiş, Şoşdea şi Măureni, din Caraş-Severin”, susţin suporterii de la  Drukeria.

Cum poţi ajuta? 1.Donaţii de bani! 2.Donează sânge! 3.Donaţii de rechizite şi alimente până miercuri seara (zahăr, ulei, ouă, făină, cozonaci, salam, suncă etc.) la restaurantul Yugoslavia. Contact şi informaţii la tel: 0723.951.775  Adrian, sau 0724.654.387 Sebastian.

„Acţiunea de Crăcun presupune voluntariat şi implicare din partea noastră. Contactează-ne pe internet sau la telefon şi vino să ne ajuţi. Avem nevoie de tine: la cumpărat, împachetat, sortat, distribuit, ştim sigur că ne poţi da o mână de ajutor. Implică-te! În aceste zile de sărbătoare, să nu uităm de cei mai trişti de lângă noi, urmașii Revoluției din Decembrie 1989. Dă și tu o mână de ajutor implicându-te în Acțiunea de Crăciun Drukeria 2015. Ajută-ne să facem bine! Implică-te în Acțiunea de Crăciun Druckeria prin una din metodele de mai sus. Poți face donații în bani în cont: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 (lei), RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – cod Swift RZBRROBU (Euro), cu mențiunea ”Crăciun” la detaliile tranzacției. Ambele conturi sunt deschise la Raiffeisen Bank, Agenţia Banat, beneficiarul contului: Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria”, informează Drukeria.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *