Asociatia Pro Infrastructura: lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva putea fi deschis luni

Asociatia Pro Infrastructura: lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva putea fi deschis luni

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Utile
0

Asociația Pro Infrastructură susține că lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva ar fi putut fi deschis luni. Vă reamintim că reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au refuzat recepția lucrărilor pe sectorul Holdea-Ilia, invocând probleme tehnice de execuție.

Prostia, nemernicia, orgoliul stupid și incompetența criminală au creat un uriaș muzeu de autostradă de 43 de km în România, țara cu șoselele cele mai periculoase din UE (96 morți la 1 milion locuitori în fiecare an). Pe toți cei 21 km ai sectorului Holdea-Ilia se poate circula în deplină siguranță. Eventualele lucrări nefinalizate și neînțelegeri între constructor și CNAIR pot fi soluționate în perioada următoare, sub trafic. În mod evident, autostrada este mult mai sigură decât DN68A: un drum cu gropi cârpite, foarte îngust și plin de viraje strânse. Da, aveți dreptate, am mai trăit un episod similar din același film prost: lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș Turda a stat închis degeaba 8 luni de zile, tot din cauza disputelor surde dintre CNAIR și antreprenor“, au transmis reprezentanții ONG-ului.

Asociația Pro Infrastructură mai atrage atenția asupra faptului că “culmea ironiei” este faptul că recepția pe lotul 4 a fost acceptată, dar tronsonul de 22 km dintre Ilia și Deva nu poate fi deschis pentru că nodul Ilia se află pe lotul 3.