Asociația Gal Timișul de Centru continuă promovarea Producătorilor Locali si pe perioada stării de alertă

Asociația Gal Timișul de Centru continuă promovarea Producătorilor Locali si pe perioada stării de alertă

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru dorește să anunțe toți beneficiarii Pieței Online că datorită impactului pozitiv major pentru producătorii locali care fac parte din teritoriului GAL Timișul de Centru și nu numai, avut pe perioada pandemiei continuă în același ritm și pe perioada stării de alertă, platforma Piața Online fiind funcțională și într-o continuă creștere.

De la lansarea platformei https://timisuldecentru.ro/piata-online/ pe site-ul propriu www.timisuldecentru.ro, Piața Online a avut aproape 100.000 vizitatori, posibili clienți, iar producătorii locali înscriși pe piață au înregistrat creșterea vânzărilor, lărgirea pieței de desfacere și a rețelei de clienți. În momentul de față se regăsesc înscriși pe Piața Online un număr de 38 producători locali, care fac livrări la domiciliul clienților.

Inițiativa începută în martie 2020, într-o situație de criză pentru toți locuitorii județului, se adresează producătorilor locali de legume, fructe, mezeluri, brânzeturi, lactate, miere, aceste produse putând fi comandate de timișeni online.

Piața Online – GAL Timișul de Centru a reprezentat o lansare a afacerii noastre ca și producători locali în mediul online, având în prezent peste 400 de clienți multumiți”, a declarat Viorel Ardelean de la Păstrăvăria Ardeleană .

„Mulțumim pe această cale Asociației GAL Timișul de Centru pentru inițiativa avută, Piața Online aducând un aport însemnat de comenzi în această perioadă, producătorii având nevoie atât de o piață de desfacere, cât și de know-how și suport pentru vânzarea online. Ne dorim ca platforma să fie activă și în continuare, putând reprezenta o rampă de lansare pentru micii producători în mediul online”, a declarat Alin Neamțu, reprezentant Mangalița Tradițional NIA.

Asociația GAL Timișul de Centru îi așteaptă pe producătorii locali care doresc să se alăture inițiativei. Aceștia pot să trimită un e-mail pe adresa contact@timisuldecentru.ro sau să sune la numărul 0730463338 pentru a putea fi adăugați pe piața online care este într-o continuă creștere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *