Artisti electronici de neratat, la Revolution Festival

Artisti electronici de neratat, la Revolution Festival

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Electric Apex este scena festivalului R:EVOL:UTION la care te pregătești de lansare. Este o călătorie nocturnă prin cosmosul interior, cu John Digweed, Lee Burridge sau Dubfire. Anul acesta, între 31 mai-2 iunie, puntea de control va fi preluată de către Nicole Moudaber, zeiță techno și artistă apreciată pe mapamond; Raresh, unul dintre giganții DJing-ului românesc; Ion Ludwig, producător prolific și o sursă constantă de inspirație; precum și deja rezidenții Barac and Gescu.

Privește: EXIT 2017 | Nicole Moudaber @ mts Dance Arena FULL SHOW

Nicole Moudaber le-a văzut pe toate, de la chefuri underground la festivaluri mari sau chiar Grammy-uri. A câștigat două premii la International Dance Music Awards, susține accesul tinerelor la mijloacele pentru a produce muzică și a colaborat cu membrii ai Skunk Anansie. Mai eclectic de-atât nu se poate.

Privește: Raresh | Nights.Ro (Romania) DJ Set | DanceTrippin

Conform cititorilor Resident Adviser și nights.ro, Raresh era considerat cel mai bun DJ român încă din 2007. Părinte fondator al label-ului [a:rpia:r] și-al trioului RPR Soundsystem alături de Petre Inspirescu și Rhadoo, tânărul care demult le-a cucerit urechile și inimile lui Ricardo Villalobos sau Sven Väth a atins maturitatea profesională completă.

Citește: Ion Ludwig: The Search Continues

Ion Ludwig a fost indicat de mulți din undergroundul românesc drept sursă de inspirație. William Ralston de la XLR8R spune despre acesta că „setul său de trei ore (la Sunwaves) a fost ca un punct maxim al unui weekend care se lăuda cu multe momente speciale pe listă. Tot acolo am auzit un zvon cum că Rhadoo a pus muzică timp de trei ore folosind doar piese nelansate ale lui Ludwig”. La Revolution, Ludwig ne va încânta cu un live set, folosind orice de la drum machines, sintetizatoare sau samplere, până la vesela lu’ bunică-ta. Oricum, ce-i cert despre acest artist e că sunetul lui radiază o poveste și-o energie fără de sfârșit.

După ce la ultima ediție au livrat unul dintre cele mai bune sesiuni de dans, Barac și Gescu revin la R:EVOL:UTION! Atât setul de noapte cât și cel de la afterhours în care au fost implicați a fost uimitor, cu urmăririle lor caracteristice prin care clădeau tensiune, urmate de ritmuri explozive de tobă.

Privește: Electric Apex + afterparty at Revolution Festival

Cireașa de pe orice petrecere este, desigur, afterparty-ul. Soarele călduros, de vară timpurie, care trece prin șuvițele tale întunecate în timp ce dansezi ziua-ntreagă. Încântător! Adaugă acestei senzații proiecte ca Atipic live al lui Priku, Mahony, Cap, ABC, Vlf, Robert Apetrei și Dušan Nikolić & Runy și ai un maraton de dans de parcă ziua de mâine n-ar mai exista.

Mai multe informații, cât și bilete la Revolution pot fi găsite pe website-ul festivalului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *