Arme confiscate de la doi bărbați prinși la vânătoare fără autorizație, la Bazoș

Arme confiscate de la doi bărbați prinși la vânătoare fără autorizație, la Bazoș

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Timiș au fost sesizați luni seara, în jurul orei 23:00, cu privire la faptul că paznicul fondului de vânătoare din Bazoș, ar fi auzit un foc de armă, iar ulterior a observat un autoturism parcat în apropierea unui lan de porumb, vehiculul fiind închis și asigurat.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în urma investigațiilor efectuate fiind identificați doi bărbați, în vârstă de 42 și 66 de ani, care se ascundeau. De asemenea, la fața locului au fost găsite trei arme, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor“, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tentativă de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizația de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condițiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic respectiv”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *