Arbitrul Ovidiu Hațegan, operat de urgență la Timișoara după ce a suferit un infarct

Arbitrul Ovidiu Hațegan, operat de urgență la Timișoara după ce a suferit un infarct

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

Arbitrul român Ovidiu Hațegan trece prin momente dificile. Acesta a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara, unde medicii i-au montat un stent.

Din primele informații, se pare că Ovidiu Hațegan, în vârstă de 41 de ani, a simțit dureri în piept duminică, în timp ce se afla în locuința sa din Arad, după un antrenament. A fost transportat imediat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, unde medicii au decis să-l bage de urgență în sala de operație.

Domnul Hațegan a ajuns în cursul nopții, de urgență, adus cu o ambulanță de la Arad, în stare gravă. Noi suntem singurul institut din vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenționale. Deoarece avem o linie de gardă care asigură permanența la laboratorul de angio-coronarografie, a fost introdus de urgență în sală, i-am făcut angiografia, am constatat că are o arteră înfundată și, în concluzie, i s-a pus un stent”, a declarat, pentru Mediafax, medicul Constantin Luca, directorul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Rămâne de văzut dacă Ovidiu Hațegan, cel mai important arbitru român al momentului, își va mai putea continua cariera.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *