Arădeanul Leo Iorga, diagnosticat din nou cu cancer. A fost inițiată o campanie de strângere de fonduri

Arădeanul Leo Iorga, diagnosticat din nou cu cancer. A fost inițiată o campanie de strângere de fonduri

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
leo iorga

Cântărețul arădean Leo Iorga luptă din nou cu boala. Solistul a fost diagnosticat din nou cu cancer, iar prietenii săi i-au sărit în ajutor și au lansat o campanie de strângere de fonduri. Leo Iorga are nevoie de tratament la o clinică din Hamburg, Germania, unde va pleca peste doar câteva zile. Solistul a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiul trei, patru) la singurul plămân rămas, la începutul lunii februarie.

Prin cântecele sale, Leo ţi-a fost alături în momente importante şi încă îţi este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani şi ani» se reîntoarce în atenţia ta pentru a-ţi cere să-i fii şi tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani şi câteodată câştigă şi urcă pe scenă iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăţi în care trebuie să luptăm împreună“, se arată în anunţul publicat pe Facebook.

Tratamentul cântăreţului a ajuns în punctul în care este nevoie de o intervenţie în străinătate, pentru care apropiaţii încearcă în acest fel să strângă cei 70.000 de euro necesari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *