Aquatim va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități din Timiș. Presiune apei va fi scăzută

Aquatim va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități din Timiș. Presiune apei va fi scăzută

- in Locale, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că, în zilele următoare, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută pe 31 august, între orele 8-12, în Racovița și, între orele 12-15, în Ficătar; pe 1 septembrie, între orele 8-12, în Hitiaș; pe 2 septembrie, între orele 8-12, în Silagiu, iar pe 3 septembrie, între orele 8-12, în Bacova. De asemenea, în perioada 1-3 septembrie, zilnic între orele 8-13, presiunea apei va fi redusă în Buziaș.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, anunță Aquatim.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *