Aquatim: ”Suntem, aici, cu voi, pentru voi și-o apă sigură!”

Aquatim: ”Suntem, aici, cu voi, pentru voi și-o apă sigură!”

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim atenționează că societatea de apă și canalizare din Timișoara nu se poate bloca ermetic niciodată, de aceea angajații companiei sunt „la butoane” și în această criză majoră provocată de Covid19, în punctele cheie ale activităților complexe pe care le desfășoară, pentru a oferi cetățenilor din Timiș și din Timișoara apă bună și sigură, zi de zi.

Prin urmare, laboratorul Aquatim, cel care monitorizează calitatea apei potabile și uzate din Timişoara şi din judeţ, urmărește și în urgență peste 40 de indicatori de calitate. Face, în continuare, circa 200 de analize ale apei, înainte ca aceasta să ajungă la robinetele cetățenilor. Muncește, indiferent de…surprizele vieții, cu aceeași implicare, pentru apa noastră cea de toate zilele.

”Oamenii noștri efectuează zilnic prelevări de probe de apă din toate zonele orașului, din toate localitățile în care operăm, pe soare, ploaie, ger sau situație de urgență. În egală măsură, laborantele și laboranții testează serios și conferă profesionist, în final, un produs sigur fără de care nu se poate trăi. Suntem, aici, în toate centrele vitale ale Aquatim, pentru că ne iubim profesia și pentru că vă respectăm. Vă mulțumim pentru încredere!”, susține Aquatim.
Gh. M.