Aquatim spală rețeaua de apă în Pădureni și o zi în Ciacova

Aquatim spală rețeaua de apă în Pădureni și o zi în Ciacova

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Miercuri, 28 iulie, între orele 9-15, în Ciacova se va opri furnizarea apei pentru anularea unui tronson de conducte vechi de lângă Cula turcească. Lucrarea face parte din procesul de modernizare a clădirii respective și este executată de firma contractată de primăria Ciacova.

În perioada 28-30 iulie, zilnic între orele 9-15, în Pădureni se va întrerupe furnizarea apei pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a localității.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7“, transmite Aqautim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *