Aquatim reamintește tipul de avize tehnice pe care le eliberează

Aquatim reamintește tipul de avize tehnice pe care le eliberează

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim reamintește tipul de avize tehnice pe care le eliberează: avizul tehnic de contorizare individuală; avizul tehnic de branşare/racordare; vizul tehnic de extindere a reţelelor de apă/canalizare; vizul tehnic de furnizare a utilităţilor de apă/canalizare pentru spaţii cu altă destinaţie; avizul tehnic de preluare în staţia de epurare a apelor uzate menajere și avizul tehnic privind asigurarea furnizării utilităţilor de apă/canalizare.

Prof. dr. ing. Ilie Vlaicu, director general Aquatim, a explicat că depunerea documentațiilor și eliberarea avizelor se realizează în cadrul Serviciului Tehnic al societăţii. Aquatim vă recomandă să vă adresați cu încredere Serviciului Tehnic, coordonatele acestuia fiind pe site-ul nostru www.aquatim.ro. În prealabil, puteți consulta secțiunea https://www.aquatim.ro/avize-tehnice-45.html, care conține informații detaliate despre fiecare aviz în parte. Taxa de avizare este de 48,79 lei (TVA inclus) şi se achită la depunerea documentaţiei, la casieriile Aquatim.

Datele de contact şi programul de lucru: Serviciul Tehnic Aquatim, str. Treboniu Laurian nr. 7A, camera 14, telefon: 0256 203 652, 0754 099 501, luni-vineri, între orele 8-15. “Cererile tipizate pentru persoane fizice respectiv pentru persoane juridice se pot obține de la Serviciul tehnic al Aquatim sau de la Primăria Municipiului Timişoara. Aquatim insistă să informeze clienții că realizarea branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare fără avizul Aquatim este clandestină şi atrage, conform legislaţiei în vigoare, răspunderea disciplinară, materială, civilă, contravenţională, administrativă sau penală, după caz, atât pentru utilizator cât şi pentru executantul lucrării“, transmit reprezentanții Aquatim.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *