Aquatim opreşte apa rece în Gătaia

Aquatim opreşte apa rece în Gătaia

- in Administratie, Locale, Stiri
0

În perioada 9-12 septembrie, sunt programate întreruperi în furnizarea apei reci pe câteva străzi din Gătaia pentru branşarea consumatorilor la conductele noi de apă, reabilitate în cadrul programului de investiţii al societăţii Aquatim în judeţul Timiş, finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

Astfel: miercuri, 9 septembrie, între orele 9-13, pe străzile Bârzavei şi Carpaţi; joi, 10 septembrie, între orele 9-14, pe stradă Trandafirilor; vineri, 11 septembrie, între orele 9-14, pe stradă Înfrăţirii; sâmbătă, 12 septembrie, între orele 9-14, pe stradă Republicii.

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a explicat că, în programul de investiţii menţionat, în Gătaia reţeaua de alimentare cu apă se va extinde cu 1,5 km şi se va moderniza pe o lungime de 3,8 km. În acelaşi program investiţional sunt prevăzute şi realizarea unei porţiuni noi de reţea de canalizare de 6,9 km, construirea unei staţii de epurare a apelor uzate şi lucrări de reabilitare şi reechipare a forajelor, rezervoarelor, staţiilor de pompare etc. Valoarea totală a investiţiilor din Gătaia este de 3,5 milioane de euro.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durata, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apă în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *