Aquatim oprește apa rece în Deta, timp de trei ore

Aquatim oprește apa rece în Deta, timp de trei ore

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Aquatim a informat că, miercuri, 11 iulie, între orele 10 – 13, a fost programată o lucrare de conectare la rețeaua existentă a unui tronson nou de conductă de apă de pe strada Mihai Viteazu din orașul Deta, județul Timiș.

Lucrarea face parte dintr-un proiect amplu de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă și a branșamentelor pe mai multe străzi din localitate: Calea Victoriei, Mihai Viteazu, Calea Banlocului, Vasile Alecsandri și Aurel Vlaicu. Investiția este finanțată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Pentru efectuarea lucrării este necesară întreruperea furnizării apei reci, în intervalul orar  10-13, pe străzile Mihai Viteazu, Nicolae Titulescu, Unirii, Revoluției, Victor Babeș, Parcului și Mihail Kogălniceanu. Până la finalizarea proiectului de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă – sfârșitul lunii octombrie – vor mai fi programate întreruperi în furnizarea apei pe străzile cuprinse în proiect.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată“, a explicat dr. ing. Ilie Vlaicu, director general Aquatim.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *