Aquatim oprește apa în Moșnița și spală rețeaua în Deta și Opatița

Aquatim oprește apa în Moșnița și spală rețeaua în Deta și Opatița

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Vineri, 20 iulie, între orele 9 – 14, Aquatim va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Moșnița Veche, pe strada Drumul Boilor, la intersecția cu str. Sofia. Întreruperea alimentării cu apă este necesară pentru efectuarea lucrărilor de extindere a rețelei de apă pe o stradă nou proiectată.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată“, transmit reprezentanții Aquatim.

În Deta și Opatița:

De asemenea, în săptămâna următoare, sunt planificate spălări ale rețelelor de apă în două localități din aria de operare, după cum urmează: în orașul Deta, luni 23 iulie, între orele 9 – 15;  în localitatea Opatița, în perioada 23-25 iulie, între orele 9-15.

Spălarea rețelelor se face cu un amestec de apă și aer sub presiune, cu utilaje speciale. Programul de spălare a conductelor urmărește eliminarea depunerilor acumulate în timp pe pereții acestora, rezultatul fiind îmbunătățirea calității apei din rețeaua de distribuție.

Atât în timpul lucrărilor, cât și la reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. De aceea, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată“, a informat Aquatim.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *