Aquatim investește aproape 6 milioane de lei, în rețeaua de apă și canalizare din Jimbolia

Aquatim investește aproape 6 milioane de lei, în rețeaua de apă și canalizare din Jimbolia

- in Administratie, Locale, Stiri
0

În data de 15 ianuarie, s-a semnat contractul pentru extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în orașul Jimbolia, în valoare de 5,664,062.83 lei fără TVA, cu firma Technocer S.R.L.

Lucrările vor include execuția a 2,68 km rețele de canalizare, 851 m rețea de distribuție a apei, o conductă de refulare a stației de pompare cu lungimea de 430m precum și o stație de pompare a apelor uzate.  Acest contract este parte a proiectului “Fazarea proiectului extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş“, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) este cel mai mare program operațional al României și al doilea, ca mărime, din Uniunea Europeană, și, mai mult, un program strategic pentru țara noastră, având în vedere faptul că asigură finanțarea principalelor priorități de dezvoltare ale României în acord cu angajamentele asumate în Acordul de Parteneriat și cu obiectivele Strategiei Europa 2020. Proiect co-finanțat din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020“, a explicat prof. univ. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *