Aproape 200 de oameni de afaceri din vestul țării au făcut schimb de experiență, la Timișoara

Aproape 200 de oameni de afaceri din vestul țării au făcut schimb de experiență, la Timișoara

- in Actualitate, Business, Locale, Stiri
0

Aproape 200 de oameni de afaceri din vestul țării au făcut schimb de experiență, astăzi, la Timișoara. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a organizat un eveniment în premieră cu scopul de a le face pe companii să învețe una de la cealaltă, să afle ce produse inovative au fost create recent, și nu numai. Este vorba de evenimentul internațional de business Innomatch 2016, care reprezintă, de fapt, o continuare a Târgului de Inovare organizat în fiecare an de ADR VEST.

Acest eveniment are două mari componente: are componenta, în primul rând, de cunoaștere a ceea ce înseamnă inovarea prin puterea exemplului, cred că este cel mai important să dovedim că există în regiune produse locale, făcute de oameni normali, care muncesc și inovează. Vrem să arătăm că se poate ușor inova. În al doilea rând, avem un sistem foarte bine pus la punct în care companiile și-au stabilit întâlniri dinainte, se cunosc tipologiile de nevoi și tipologiile de competențe și fiecare are câte 20 de minute foarte bine organizate în care pot discuta față în față despre nevoile și produsele lor“, a explicat Sorin Maxim, directorul ADR Vest.

Potrivit organizatorilor, la Innomatch au participat aproximativ 180 de persoane, dintre care 150 reprezentanți ai unor companii. De asemenea, în cadrul evenimentului au fost prezentate și produse inovative, precum aparatul care monitorizează calitatea aerului sau pâinea naturală făcută de Prospero.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *