Aproape 100 de copii adoptati in acest an, in judetul Timis

Aproape 100 de copii adoptati in acest an, in judetul Timis

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Miercuri, 2 iunie, la nivel național a fost marcată Ziua Adopției, o zi dedicată copiilor născuți și crescuți din inimă.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș informează că, în acest an, instituția este la un pas de 100 de adopții aflate în diferite stadii procedurale. Unele sunt finalizate, iar altele sunt pe rolul instanțelor, fiind, practic, doar o chestiune de timp până când copiii vor purta același nume cu al noilor părinți.

Ne bucurăm, de asemenea, că numeroase familii au depus cereri pentru a deveni persoane apte să adopte, urmând ca, după finalizarea cursului și îndeplinirea tuturor formalităților legale, să înceapă acțiunea de potrivire cu un copil adoptabil. Unul din cei peste 200 de copii adoptabili din județul Timiș sau unul dintre miile de copii adoptabili din restul țării. Este o zi aparte, iar noi, toți cei ce lucrăm în protecția copilului, nu putem decât să sperăm că numărul adopțiilor va continua să crească și că vom reuși să oferim fiecărui copil adoptabil o familie în care să crească înconjurat de toată dragostea”, a informat DGASPC Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *