Aproape 1.300 de timișoreni nu mai vor la Colterm

Aproape 1.300 de timișoreni nu mai vor la Colterm

Colterm, societatea de termoficare a Timișoarei, anunță că aproape 1.300 de proprietari de apartamente au solicitat deconectarea și trecerea pe o altă sursă de încălzire.

În ceea ce privește situația debranșărilor/deconectărilor, până în prezent, au optat pentru deconectare individuală și trecerea pe o altă sursă de încălzire un număr de 1.294 de proprietari de apartamente, iar 45 au solicitat debranșarea, respectiv rezilieri ale contractelor de furnizare a energiei termice, dintre care 23 de asociații de proprietari (cu 205 apartamente, incluse în totalul de 1.294 deconectări) și 22 de case individuale sau apartamente cu branșamente separate“, informează Colterm.

De asemenea, Colterm anunță că s-au efectuat reparații la morile de cărbune de la CET Sud.

Reiterăm și faptul că au fost executate o serie de reparații la morile de cărbune de la cazanele de abur de la CET Sud. Până în prezent am finalizat reparațiile la toate morile de la cazanul 3 și ventilatorul de gaze arse, precum și la instalațiile de termoficare din incinta CET Sud, precum și la alte 3 mori de la cazanul 1. Simultan, continuăm să executăm și lucrări pentru eliminarea neetanșeităților de pe rețelele secundare și primară, astfel încât să fie asigurate condiții optime de furnizare a energiei termice, în sezonul de încălzire 2022-2023“, mai informează Colterm.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *