Apel disperat de la Ghiroda. Să nu mai fie hoție și la Oradea!

Apel disperat de la Ghiroda. Să nu mai fie hoție și la Oradea!

- in Locale, Sport, Stiri
0

Meciul retur al barajului pentru promovare în divizia secundă la fotbal, FC Bihor Oradea – CSC Ghiroda și Giarmata Vii  se joacă miercuri, de la 17.30, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea.

Reamintim că arbitrul de centru Mihai Motan din Târgoviște a viciat decisiv partida tur a meciului pentru promovare în liga secundă, CSC Ghiroda și Giarmata Vii – FC Bihor, disputată sâmbătă. Centralul a inventat două lovituri de la 11 metri pentru oaspeți, în momentul în care aceștia erau conduși.

Suntem o comunitate care investim foarte mult în sport, care aducem foarte mulți oameni în tribune datorită jocului pe care echipa noastră l-a prestat întreg sezonul și am arătat acest lucru în meciurile din baraj. Tribunele au fost neîncăpătoare, oamenii stăteau cu o oră și jumătate înainte de a începe meciul la coadă pentru a intra pe stadion. Tot ce ne dorim este să avem parte de 90 de minute de corectitudine, atât pentru noi, cât și pentru acești suporteri minunați! Fotbalul nu este doar fotbal pentru noi, este pasiune și determinare pe teren, dar și în tribune, iar sâmbătă ne-a fost furată emoția și trăirea celui mai important moment pentru comunitatea noastră, care a muncit un an întreg pentru această finală, ca mai apoi să fie stricat în ultimele 15 minute prin două decizii majore care au influențat rezultatul“, spune directorul clubului CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Marius-Mihai Poclid.

Chiar dacă Ghiroda a fost dezavantajată în cele 90 de minute prin mai multe decizii care au cântărit spre echipa bihoreană și în ciuda faptului că s-au jucat ultimele 15 minute în 10 după eliminarea lui Stupu, jucătorii au reușit să mențină acest 2-2.

Am spus-o înainte de acest meci, o voi mai spune încă o dată: nu ne vom da la o parte niciodată doar „pentru că suntem o comună”. Pe parcursul meciului sunt mai multe decizii împotriva echipei noastre! Urmează să facem o analiză a meciului, să trimitem un memoriu către CCA în speranța unor măsuri drastice împotriva acestei brigăzi, care a stricat un spectacol și, în speranța unor delegări mai inspirate în partida retur de la Oradea, în care sperăm că vom avea un meci fără greșeli de arbitraj și că vom putea arăta că ne merităm locul la Liga 2!“, a concluzionat Marius-Mihai Poclid.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *