Apare un nou sens giratoriu pe Calea Torontalului si se amenajeaza o pista de biciclete de aproape doi kilometri

Apare un nou sens giratoriu pe Calea Torontalului si se amenajeaza o pista de biciclete de aproape doi kilometri

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vești bune aduse de Dan Diaconu. Viceprimarul Timișoarei a anunțat marți, 28 aprilie, pe Facebook, că licitația de execuție pentru modernizarea străzii Grigore Alexandrescu a ajuns la final. În aceste condiții, în perioada următoare pot începe lucrările cu scopul extinderii arterei la patru benzi, realizarea de piste de biciclete, amenajarea trotuarelor, realizarea iluminatului public și a utilităților.

Lucrările la carosabil se întind pe 17.220 mp, pistele de biciclete vor avea 1.806 mp, trotuarele vor avea 3.433 mp, iar zonele verzi 8.550 mp. Canalizarea se întinde pe 1.325 m, iar rețeaua de alimentare cu apă va avea 300 de metri, în timp ce canalizația subterană pentru rețelele de telecomunicații va fi de 1.325 metri. Lucrările includ și un sens giratoriu pe Calea Torontalului. Proiectul include atât lărgirea la patru benzi, cât și realizarea de trotuare și piste de biciclete. Se va lucra, de asemenea, și la utilități”, a detaliat viceprimarul Dan Diaconu.

Strada Grigore Alexandrescu este un tronson important din Inelul IV de circulație, aflată între zonele Torontalului și Aradului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *