Anunţul NEAŞTEPTAT făcut de primarul Nicolae Robu, din Sardinia, cu privire la Piaţa Libertăţii. Ce se va întâmpla aici

Anunţul NEAŞTEPTAT făcut de primarul Nicolae Robu, din Sardinia, cu privire la Piaţa Libertăţii. Ce se va întâmpla aici

- in Administratie, Slider
0
nicolae robu sardinia

Nu trece nici măcar o zi fără ca primarul Nicolae Robu să nu posteze un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, din Sardinia, acolo unde este plecat în vacanţă. Astăzi, în jurul orei 12.00, edilul şef a postat două fotografii cu el din noile locaţii pe care le-a vizitat. De asemenea, Nicolae Robu a făcut şi un anunţ neaşteptat cu privire la Piaţa Libertăţii.

“Încă un loc minunat! Ziua de ieri, 09.08.2015, am petrecut-o în Liscia Ruja, pe plaja numită White Beach. Minunat loc şi acesta! Iar seara, am descins în Porto Cervo, de unde “am cules” o idee pentru… Piaţa Libertăţii. N-o spun, prefer să fie surpriză totală”, a anunţat primarul Timişoarei pe reţeaua de socializare.
nicolae robu sardinia

Un timişorean nemulţumit de modul în care arată Piaţa Libertăţii după lucrările de reabilitare l-a rugat pe Nicolae Robu să reintroducă băncuţele şi să amenajeze spaţii verzi. “Vor fi aproximativ 50 de copaci şi o mulţime de bănci, cum am spus de la începutul începutului, dar NU în zona centrală a Pieţei. Zona centrală va rămâne liberă, pentru ca piaţa să poată găzdui evenimente”, i-a răspuns primarul Timişoarei internautului.

11825169_987014791343055_552694017044676236_n

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *