Antreprenori din Timișoara vorbesc despre eșecurile din viața lor. Ce acțiune are loc

Antreprenori din Timișoara vorbesc despre eșecurile din viața lor. Ce acțiune are loc

Acțiune inedită organizată la Timișoara. Mâine, 23 martie, capitala Banatului intră în rețeaua internațională a orașelor în care sunt organizate întâlnirile “Fuckup Nights”. Astfel, la Ambasada, începând cu ora 19.00, are loc prima ediție a evenimentului, în cadrul căreia patru antreprenori timișoreni vorbesc despre cum au depășit situațiile dificile din viață.

“Sunt întâlniri în cadrul cărora câteva persoane povestesc cu lejeritate momentele de eșec din viață, cum au trecut peste și ce a fost de folos în acea experiență. Pentru că DA, eșecul este o oportunitate pentru a progresa. Nu crezi asta? Te așteptăm la serile Fuckup Nights în Timișoara și așteptăm să ne spui părerea ta”, transmit organizatorii, pe Facebook.

La prima ediție a evenimentului organizat la Timișoara participă antreprenorii: Andreea Iager Tako, Norbert Tako, Diana Amza, Ștefan Szakal și Valentin Muresan.

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012 în New Mexico. Câțiva prieteni au început să povestească lucruri nasoale care li s-au întâmplat și au ajuns la concluzia că să vorbească despre eșec este extraordinar. Pentru că nu doar succesul este motiv de poveste. Acum este o mișcare internațională care povestește, chestionează și, în final, sărbătorește eșecul.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *