Antreprenori din Timiș și Arad au semnat contractele de finanțare pentru Romania Start Up Nation

Antreprenori din Timiș și Arad au semnat contractele de finanțare pentru Romania Start Up Nation

- in Economie, Locale, Stiri
0

Peste 400 de antreprenori au venit la Timișoara, pentru a semna contractele de finanțare aferente programului Romania Start Up Nation.

Îmi plac oamenii curajoși, oamenii care cred în forțele și în șansa lor. Luni, încheiem acest adevărat tur de forță, la Arad, acolo unde așteptăm alți 300 de beneficiari ai programului. Succes tuturor!”, este mesajul lui Păscuță Adrian, coordonatorul proiectului.

Astfel, luni 24 iunie, s-a înregistrat o creștere spectaculoasă a numărului de beneficiari ai programului Romania Start Up Nation în județul Arad: 293 acum față de 164 anul trecut.

Adrian Păscuță, coordonator, a explicat: ”Țin minte că acum 7-8 ani aveam doar 16 beneficiari din județul Arad și la întâlnirile cu antreprenorii abia mobilizam 10-15 persoane interesate. Aula Magna a Universității Aurel Vlaicu a fost neîncăpătoare! Printre altele, antreprenorii arădeni au obținut finanțări pentru: restaurante, lucrări de amenajare a terenului, confecții, construcții, cabinete medicale, instalații electrice, confecții metalice, service auto, firme de curățenie, locuri de joacă pentru copii etc. Urez succes antreprenorilor arădeni și îmi doresc să de-a un nou impuls economiei locale oferind servicii de calitate la preturi competitive!