Antrenorul Dan Alexa este multumit de Alin Nica, dezamagit de Dominic Fritz

Antrenorul Dan Alexa este multumit de Alin Nica, dezamagit de Dominic Fritz

- in Locale, Slider, Sport, Stiri
1

Tehnicianul echipei de fotbal Politehnica Timișoara, Dan Alexa a răspuns la conferinţa de presă de miercuri şi la o întrebare legată de relaţia clubului alb-violet cu autorităţile. Alexa l-a prezentat în antiteză pe Alin Nica (PNL), președinte CJ Timiș și Dominic Fritz (USR), primarul Timișoarei.

Am spus atunci când am revenit la Poli, că e foarte greu să ne atingem obiectivele fără sprijinul autorităţilor, aşa cum ştim cu toţii echipa asta a fost vitregită de sprijinul lor de-a lungul anilor. Ştiam că e foarte important să-i atragem lângă noi, pentru că e important ca Timişoara să o aibă pe Poli în elita fotbalului românesc iarăşi. Sigur, discuţia e sensibilă, mă feresc să dau un iz politic… Punctual, după alegeri, un om care ne-a ajutat foarte mult, ne-a chemat şi ne-a rezolvat din probleme, este Alin Nica. Are tot respectul meu pentru asta. O mare victorie a noastră e revenirea pe Dan Păltinişanu, acasă, şi asta nu se putea face fără sprijinul dânsului (…) În antiteză, şi îmi pare rău că trebuie să o spun, domnul primar Fritz a promis foarte multe, şi chiar mă bucur că pot să vorbesc despre asta, eu reprezint o comunitate foarte unită şi foarte mare – Druckeria. Care e de fapt inima acestui club, care doreşte foarte mult să revadă Poli în prima ligă. Sper să-şi ţină promisiunile, nu doar electorale, din ce am văzut în perioada asta nu a făcut cam nimic pentru noi, momentan, ne-a promis că ne ajută, că ne sprijină. Că o va face mai mult decât domnul Robu. Vreau să cred că e ocupat cu problemele oraşului…”, a adăugat Dan Alexa.

Conferința a avut loc înaintea ultimei partide din actualul sezon a alb-violetilor, cu Rapid, programata duminică, ora 13.30, pe arena “Știința”.

 

1 Comment

  1. Se ocupă de treaba DSP și a managerilor de spitale. Adună aparate de oxigen! Că dă bine electoral ptr USR… În loc sa se ocupe de oraș și să-i pună pe ăilalti să-și facă treaba!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *