ANL construiește noi locuințe pentru tineri în județul Timiș

ANL construiește noi locuințe pentru tineri în județul Timiș

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune pentru tinerii dintr-un oraș din județul Timiș. Agenția Națională pentru Locuințe a scos la licitație proiectarea și execuția lucrărilor pentru un bloc în localitatea Gătaia, alcătuit din 16 apartamente care vor fi date spre închiriere tinerilor.

Contractul are ca scop: prestarea serviciilor de proiectare – proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE), inclusiv verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic si întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică aferente obiectivului de investiție „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Timiș, orașul Gătaia, strada Tineretului, nr. 7, etapa I”, totalizând 16 unități locative, 1 tronson, regim de înălțime P+3E. Lucrările tehnico-edilitare aferente investiției se suportă de către Consiliul Local al orașului Gătaia, din bugetul propriu”, scrie în anunțul de participare la licitația publică.

Valoarea estimată a contractului se ridică la peste 820.000 euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 24 noiembrie, la ora 15.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *