Anina cea mai bună la Olimpiada Județeană de Handbal

Anina cea mai bună la Olimpiada Județeană de Handbal

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

Faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal, pe echipe feminine din ciclul liceal, s-a desfășurat marți, 21 martie, la sala de sport a Liceului „Traian Vuia“ din Reșița. Cea mai bună  dintre participante s-a dovedit a fi echipa Liceului  „Mathias Hammer“ din Anina, pregătită de profesorii Manole Vrînceanu și Cătălin Manuel Carabin.

Aninencele au susținut două meciuri, pe care le-au câștigat la diferențe foarte mari.  Echipa din Anina s-a impus cu 18-8 în fața Liceul de Artă „Sabin Păuța“ Reșița și cu 15-5 în fața Colegiul Național  „Mircea Eliade“  Reşiţa. Astfel, echipa din Anina a câștigat titlul de campioană județeană la handbal.

„Pentru fetele noastre a contat mult și experiența acumulată în Campionatul Județean Timiș, unde jucăm de doi ani. Felicitari fetelor pentru aceasta performanță!“, ne-a declarat prof. Manole Vrînceanu.

Au evoluat următoarele jucatoare:

Avasâlcăi Mihaela, Buluta Ionela, Buluta Maria, Buhaciuc Cosmina, Danu Andreea, Dunărințu Bianca, Lupașcu Gabriela, Portik Daniela, Schwartz Tania.