Angajații CJT au donat pentru Maternitatea Bega

Angajații CJT au donat pentru Maternitatea Bega

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Angajații Consiliului Județean Timiș au donat produse de strictă necesitate pentru sprijinirea Maternității Bega, în valoare de 10.000 de lei.

Mai exact, angajații CJT au strâns 10.000 de lei, bani din care au fost achiziționate halate medicale, papuci, dezinfectant pentru mâini, periuțe de dinți și pijamale din bumbac pentru Clinica de Obstetrică Ginecologie Bega din Timișoara, spital Covid de linia întâi, unde sunt tratați nou-născuții infectați cu noul coronavirus, cât și proaspetele mămici care au contractat virusul.

Apreciez spiritul de solidaritate de care au dat dovadă. Orice sprijin pentru spitale este binevenit în acest moment. Dincolo de partea materială, este important ca medicii să știe că le suntem alături și cu toții contribuim la ușurarea eforturilor acestora în lupta cu epidemia”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Cu banii donați s-a reușit achiziționarea de halate medicale – 100 buc., papuci UF – 150 buc., dezinfectant pentru mâini, periuțe și paste de dinți – 71 buc., pijamale bumbac – 150 buc.

La nivel instituțional, de la declanșarea epidemiei, Consiliul Județean a alocat mai mult de 12 milioane lei pentru spitale, în vederea achiziționării de aparatură medicală, a kiturilor de testare, a echipamentelor de protecție și a altor materiale și servicii necesare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *