Andra şi What’s Up concertează la Timişoara de 1 Decembrie

Andra şi What’s Up concertează la Timişoara de 1 Decembrie

- in Eveniment, Locale, Social, Stiri
0

Târgul de Crăciun va fi deschis şi în acest an de 1 Decembrie la Timişoara. Şi pentru că este Ziua Naţională, primăria a pregătit un program special pentru timişoreni.

Timişorenii sunt aşteptaţi de 1 Decembrie în Piaţa Victoriei, unde vor avea loc o serie de concerte.  Cu acest prilej, va avea loc şi deschiderea oficială a celei de-a IX – a ediţii a Târgului de Crăciun, expozanţii fiind pregătiţi să-i primească pe vizitatori încă de sâmbătă, 28 noiembrie.

Starul distracţiei se va da la ora 17, cu trupa Big Band.  O jumătate de oră mai târziu va fi aprins iluminatul festiv, iar de la ora 18 timișorenii vor fi invitați să joace Hora Unirii. Pe scenă vor urca Ansamblul “Timișul” și soliștii Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Andreea Aleușan.

Trupa Cover Up va urca pe scena din Piața Victoriei la ora 19. Surpriza serii este concertul artiștilor What’s Up și Andra. Aceștia vor susține un recital de la ora 20, respectiv 21. Seara se va încheia cu un foc de artificii, de la ora 22.

Sursa foto: www.urban.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *