Anchetă epidemiologică în cazul a cinci persoane care au intrat în contact cu bărbatul din Timișoara cu coronavirus

Anchetă epidemiologică în cazul a cinci persoane care au intrat în contact cu bărbatul din Timișoara cu coronavirus

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Direcția de Sănătate Publică Timiș a venit, în această seară, cu noi informații legate de cazul bărbatului în vârstă de 47 de ani, din Timișoara, confirmat cu coronavirus. astăzi. Vă reamintim că bărbatul a luat virusul de la femeia de 38 de ani cu coronavirus, lângă care s-a aflat în avion din Bergamo spre Timișoara.

Conform reprezentanților instituției, ca urmare a anchetei epidemiologice, au fost identificați contacții apropiați dinainte de izolare la domiciliu a bărbatului depistat pozitiv cu noul coronavirus COVID-19. Astfel, au fost recoltate probe în vederea testării infecției cu coronavirus de la cinci persoane.

Aceștia se află sub monitorizarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Timiș si sub supravegherea Jandarmeriei Timiș, până la primirea rezultatelor”, a informat DSP Timiș.

Bărbatul confirmat astăzi cu coronavirus este internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara și prezintă o stare de sănătate bună.

În acest moment, la nivelul județului Timiș sunt 507 persoane, izolate la domiciliu și monitorizate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș. Nu sunt persoane care să necesite carantină.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *