Anchetă a inspectoratului școlar la liceul din Lugoj unde un elev a fost bătut de colegi. Polițiștii s-au autosesizat

Anchetă a inspectoratului școlar la liceul din Lugoj unde un elev a fost bătut de colegi. Polițiștii s-au autosesizat

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Imaginile cu elevul de la Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu” din Lugoj care a fost bătut de un coleg într-o sală de clasă și călcat în picioare au făcut înconjurul țării, astăzi.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, elevul bătut are 17 ani, iar agresorul este înscris în clasa a IX-a la o clasă profesională, dar repetă anul, după ce i-a fost scăzută nota la purtare din cauza comportamentului. Atât ISJ Timiș, cât și conducerea liceului din Lugoj au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut totul.

Însă, agresorul nu poate fi exmatriculat, explică reprezentanții ISJ Timiș, pentru că elevul trebuie să termine cele zece clase obligatorii. Însă, cel mai probabil va primi nota 1 la purtare, ceea ce înseamnă că va fi nevoit să repete, din nou, anul școlar.

Pe de altă parte, prin intermediul unui comunicat de presă, Inspectoratul Județean de Poliție Timiș anunță că oamenii legii din Lugoj s-au autosesizat și au deschis un dosar penal.

“În urma imaginilor video difuzate în spaţiul public, care surprind o agresiune în incinta unei unităţi de învăţământ, din municipiul lugoj, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, efectuând verificări pentru a stabilii cu exactitate circumstanţele producerii incidentului. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 26 ianuarie a.c., în urma unui conflict spontan, un tânăr de 17 ani ar fi fost agresat fizic de doi colegi de clasă, în pauza dintre orele de curs. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, comunică IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *