Anca Molnar din Timișoara are nevoie de ajutorul nostru

Anca Molnar din Timișoara are nevoie de ajutorul nostru

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
2
Anca Molnar, un dermopigmentist și make up artist din Timișoara, a trecut de curând printr-o operație pe creier, iar acum se află în proces de recuperare. Anca are nevoie de tratamente și proceduri de recuperare care o vor ajuta ca ea să fie bine. Însă acestea sunt destul de costisitoare și depășește posibilitățile financiare ale familiei.
În urma intervenției chirurgicale pe creier, Anca urmeaza să se intoarca in Istanbul pentru tratamente și proceduri care din păcate sunt destul de costisitoare…acestea o vor ajuta în recuperarea necesara ca ea sa fie bine … de aceea va rugam din suflet pe toți cei care reusiti sa ne ajutați să o susținem cu cât puteți voi… ca sa revină acasă cu bine”, scrie pe pagina de Facebook.
Cei care doresc să o ajute pe Anca Molnar pot dona în următoarele conturi:
RO61BTRLRONCRT0621670201
Asociația Dăruiește din Inimă
RO50BACX0000001691709002 Molnar Claudiu cont Euro
RO34BACX0000000336370000 Molnar Anca Camelia cont Lei

2 Comments

  1. Un intelectual

    Un articol scris aiurea, ați făcut verificări când ați preluat știrea de pe Facebook? Ce fel de operație a avut, ce tratament trebuie sa urmeze, care sunt costurile tratamentului? Fără informațiile astea oricine poate cere bani în contul personal.

    1. Cu durere în suflet, va aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește sa isi ia ramas bun si sa ii fie alaturi familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astazi cu orele 18.
      Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *