Analize rapide şi de calitate la laboratorul Spitalului Municipal din Timișoara

Analize rapide şi de calitate la laboratorul Spitalului Municipal din Timișoara

- in Locale, Sanatate
0

Laboratorul Spitalului Municipal (Clinicile Noi), str. Gheorghe Dima nr. 5, lângă Grădina Botanică Timișoara, este unul dintre cele mai performante din Timiş şi din zona Banatului.

D. Octavian Mazilu, directorul spitalului, a spus că laboratorul oferă toate tipurile de analize medicale decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș: (biochimie, hematologie, imunologie, bacteriologie, hispatopologie și citologie), dar și investigații radiologice și radiografii. Totul se face pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie sau medicul specialist.

„În momentul de față, spitalul beneficiează de fonduri suficiente, astfel încât pacienții nu vor plăti nimic suplimentar pentru investigații și nici nu vor mai trebui să aștepte timp îndelungat pentru analize. Laboratorul funcționează cu aparatură de ultimă generație, are personal calificat și are acreditare RENAR”, a declarat dr. Mazilu.

Programul de recoltare a probelor estre de luni până vineri între orele 8 -11.30; tel: 0372.753.266 (laborator) și 0256.433.530 (imagistică).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *