Amical: Poli – Ripensia U19 1:3 (0:3)

Amical: Poli – Ripensia U19 1:3 (0:3)

- in Locale, Sport, Stiri
0

Pentru prima oară pe terenul sintetic de la baza Adrian Stoicov în acest an şi cu un prim unsprezece compus din jucători tineri, care au evoluat mai puţin în aceste pregătiri, alb-violeţii au avut reale dificultăţi cu Ripensia U19 (în loc de LPS Banatul U19. Ambele grupări pregătire de Cristian Petcu), formaţie cu care au terminat la egalitate acum o săptămână, 2-2.

Levente Balint a explicat că de acestă dată, în ciuda unui debut pozitiv de meci, cu două mari ocazii, una semnată de Toboşaru în chiar primul minut de joc, şi una de Românu (min. 9), tinerii noştri jucători s-au văzut conduşi la prima fază de atac a adversarilor (min. 10). Linia de fund, formată din trei jucători născuţi 2002, a avut dificulăţi în faţa colegilor de generaţie în galben-roşu, iar o intrare întârziată a lui Taşcă a oferit Ripensiei un penalty, transformat (min. 19). Al treilea gol al Ripensiei a venit la capătul unei combinaţii rapide în preajma careului nostru, finalizată de la 18 metri din voleu, minge la care Gakos nu a mai reuşit să ajungă (min. 30).

Planul staff-ului tehnic era să înlocuiască echipa cu jumătate de oră înainte de finalul partidei, căci restul jucătorilor au efectuat un antrenament fizic în cursul dimineţii. Schimbările s-au efectuat însă la pauză, iar în partea secundă Poli a dominat teritorial jocul, chiar dacă nu au fost mari ocazii, doar câte una de ambele părţi. Ultimul sfert de oră a fost mai dinamic, alb-violeţii reuşind întâi să reducă din handicap prin Staicu, finalizare din careul mic la o centrare a lui Rosenblum (min. 79). Gakos a blocat bine la un şut din unghi (min. 80), înainte ca Peter să încerce poarta din poziţie bună, însă mingea a trecut puţin pe lângă (min. 82). Partida s-a încheiat cu o liberă executată de Daminuţă de la 27 de metri, o minge trimisă peste buturile adverse – arată acspoli.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *