Amenzile zilnice nu scot Timișul din zona roșie Covid-19

Amenzile zilnice nu scot Timișul din zona roșie Covid-19

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Timișul rămâne în zona roșie, deși zilnic se dau sute de amenzi pentru cei ce nu respectă regulile Covid-19. Polițiștii au verificat și vineri dacă timișenii respectă măsurile și interdicții în vederea limitării coronavirus. Astfel că, la activităţi au participat 281 de forţe de ordine, care au verificat 53 de societăți comerciale, 68 de mijloace de transport persoane, dintre care 56 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 2000 de persoane.

219 timișeni au luat amendă pentru că nu purtau masca de protecție și 33 pentru că nu au respectat interdicțiile privind libera deplasare.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 253 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 72.000 de lei. Dintre acestea, 219 sancțiuni contravenționale în valoare de 61.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, precum și 33 de sancțiuni în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației“, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *