Amenzile în numele Covid-19 nu scad deloc în Timiș

Amenzile în numele Covid-19 nu scad deloc în Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Amenzi se dau în continuare pentru cei care nu vor să respecte regulile și interdicțiile privind pandemia. Astfel că, luni, 300 de polițiști au verificat 87 de societăți comerciale, 72 de mijloace de transport persoane, dintre care 43 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 2000 de persoane.

256 de timișeni s-au ales că amendă pentru nu purtau masca de protecție și 40 pentru că nu au respectat interdicțiile privind libera circulați.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 300 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 99.700 de lei. Dintre acestea, 259 de sancțiuni contravenționale în valoare de 73.800 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, 40 de sancțiuni în valoare de 15.900 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și 1 sancțiune aplicată unui operator economic pentru neefectuarea triajului epidemiologic. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației“, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *