Amenzi peste amenzi, în minivacanța de Rusalii

Amenzi peste amenzi, în minivacanța de Rusalii

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Peste 200 de poliţişti timişeni au fost în stradă pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, în perioada minivacanţei de Rusalii, astfel încât, nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

Poliţiştii au intervenit la 225 de solicitări primite din partea timișenilor şi au dat 490 de amenzi, în valoare de peste 178.000 de lei.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii timişeni au constatat 48 de infracţiuni și au prins în flagrant 13 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni.

O atenţie deosebită a fost acordată traficului rutier, poliţiştii acţionând pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, pentru ca cetăţenii să se deplaseze spre zonele de agrement şi să se întoarcă acasă în condiţii cât mai sigure. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 343 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 82 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză”, trasnmit reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţiştii au reţinut și 39 de permise de conducere şi au retras 11  certificate de înmatriculare auto.