Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii care și-au lăsat mașinile unde au avut chef

Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii care și-au lăsat mașinile unde au avut chef

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali i-au vânat în ultima perioadă pe șoferii care și-au parcat mașinile pe unde au avut chef, în special pe cei care și-au lăsat autovehiculele pe străzile pietonale.

Astfel, în ultima lună, polițiștii locali au aplicat 1829 de amenzi conducătorilor auto care au intrat și au staționat pe străzile pietonale din centrul orașului, precum și pe străzile aferente celor pietonale. Cel mai frecvent s-a constatat că se parchează pe str. Gh. Lazăr, Palanca, A. Pacha, Gh. Mușat, V. Alecsandri, E. de Savoya. Numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate în zona centrală un număr de 191 sancțiuni, fiind și ridicate un număr de 11 mașini din zone precum Piața I. Huniade, străzile C. Brediceanu, Proclamația de la Timișoara, Gh. Dima.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor“, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *