Amenzi de peste 80.000 de lei in Timiș pentru cei ce nu respectă regulile Covid-19

Amenzi de peste 80.000 de lei in Timiș pentru cei ce nu respectă regulile Covid-19

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii au continuat să verifice dacă se respectă masurile și interdicțiile privind limitarea răspândirii coronavirus. Astfel că, la activităţile de duminică au participat 275 de forţe de ordine, care au verificat 150 de societăți comerciale, 76 de mijloace de transport persoane, dintre care 37 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 2500 de persoane.

Polițiștii au împărțit 255 de amenzi celor care nu purtau masca de protecție și 30 pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 285 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 83.750 de lei. Dintre acestea, 255 de sancțiuni contravenționale în valoare de 68.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 30 de sancțiuni în valoare de 15.000 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației“, transmite IPJ Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *