Amenzi de peste 20.000 de euro, weekendul trecut, în Timiș, pentru cei ce nu respectă regulile Covid-19

Amenzi de peste 20.000 de euro, weekendul trecut, în Timiș, pentru cei ce nu respectă regulile Covid-19

A curs cu amenzi și în acest weekend, în Timiș. Tot pentru nepurtarea măștii de protecție și nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație.

Astfel că, la activitățile din weekend au participat 387 de polițiști, care au verificat 268 de societăți comerciale, 154 de mijloace de transport persoane, dintre care 63 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 2.400 de persoane.

252 de timișeni au încasat amendă pentru nu purtau masca de protecție, și 66 pentru nu au respectat interdicțiile privind libera circulație.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 319 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 112.500 de lei. Dintre acestea, 252 de sancțiuni contravenționale în valoare de 82.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 66 de sancțiuni în valoare de 28.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației“, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *