Amenzi de 50.000 de euro, în minivacanta de Paște, în Timiș

Amenzi de 50.000 de euro, în minivacanta de Paște, în Timiș

Amenzi fără număr în minivacanța de Paște, în Timiș. În perioada 30 aprilie – 2 mai, polițiștii au dat peste 800 de amenzi.

Peste 300 de polițiștii au fost pe străzile din Timiș. Aceştia au intervenit la aproximativ 200 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112 și au dat 834 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 242.580 de lei.

În contextul sărbătorilor religioase din aceste zile, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş s-au dispus măsuri suplimentare de ordine şi siguranţă publică, în special în zonele aglomerate şi în zonele lăcaşurilor de cult. În acest sens, s-a acționat zilnic pentru impunerea respectării normelor instituite pe perioada stării de alertă, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale, pentru a fluidiza traficul rutier și a evita formarea de aglomerări de persoane, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de prevenție. De asemenea, poliţiştii au desfăşurat activităţi de prevenire şi verificare în zonele aglomerate, respectiv centre comerciale, piețe, zone organizate pentru vânzarea produselor tradiționale, mijloace de transport în comun, dar și pe terase, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid 19 şi pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale“, a transmis IPJ Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *