Amenzi de 30.000 de euro, la două petreceri sparte de polițiști, în Timiș

Amenzi de 30.000 de euro, la două petreceri sparte de polițiști, în Timiș

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Petreceri sparte noaptea trecută de polițiști, în Timiș. Una la Moșnița Nouă, alta la Giarmata.

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din Mosnița Nouă, ar avea loc un eveniment privat. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o petrecere, la care participau nouă persoane.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar cei 8 participanți au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 20.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru participarea la eveniment e private în spații închise. Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu că la o pensiune din Giarmata, ar avea loc un eveniment privat. La petrecerea de aici participau 21 de persoane.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 12.500 de lei, iar cei 20 de participanți au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 100.000 de lei conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală cât și pentru participarea la evenimente private în spatii închise. Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *