Amenințare cu bomba la Iulius Mall Timișoara – apelantul este același

Amenințare cu bomba la Iulius Mall Timișoara – apelantul este același

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Autoritățile au fost puse pe jar duminică seara. Un apel la 112 anunța că ar fi amplasată o bombă la Iulius Mall Timișoara.

La centrul comercial sunt mai multe echipaje de echipaje de intervenție de la ISU Banat, Poliție, Jandarmerie și pirotehniști.

Polițiștii au decis să nu evacueze mall-ul pentru că apelul a venit de la același băiat care a mai pus autoritățile pe jar. Acesta este cunoscut cu afecțiuni psihice și a fost amendat pentru apeluri false. Polițiștii spun că este al 7-lea apel de pe același număr.

La fața locului s-au deplsat polițiștii Secției 4, grupa pirotehnică din cadrul SAS Timiș și pompierii. Numărul de pe care s-a apelat apare în istoric cu mai multe sesizări privind amenințări cu materiale explozive, fapt pentru care polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea veridicității celor sesizate și în vederea identificării și depistării celui care a efectuat apelul. Nu sunt evacuate persoanele din incinta complexului”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Update:

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este același tânăr în vârstă de 16 ani,care a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă, situată pe strada Corbului din municipiul Timișoara”, mai spun reprezentanții IPJ Timiș

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *