Amendati si pusi sa curete in trei zile gropile clandestine de gunoi din Timisoara

Amendati si pusi sa curete in trei zile gropile clandestine de gunoi din Timisoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali din Timișoara continuă să-i prindă pe nesimțiții care-și arungă gunoaiele pe domeniul public. Indivizii sunt surprinși atât în timpul patrulărilor oamenilor legii, cât și cu ajutorul imaginilor pe camerele de supraveghere din oraș.

Astfel, zilele acestea au fost identificate două persoane care au abandonat deșeuri pe str. Crizantemelor colț cu Preyer și pe str. Corbului, după ce au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere. Cele două persoane au fost amendate cu 3000 de lei și au termen trei zile să curețe locațiile unde și-au aruncat gunoaiele și să predea deșeurile către societatea de salubrizare Retim.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou celor care intenționează să scape de deșeurile adunate în gospodărie să găsească soluții pentru a le depozita doar în locurile special amenajate în acest sens, deoarece, conform modificărilor aduse la Legea 211/2011 prin Legea nr. 188/2019, abandonarea în alte locuri se sancționează drastic, mai exact cu amenzi de la 3000 la 6000 lei, cei depistați fiind obligați și să ia măsuri de igienizare a locației”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.